Reklam
Reklam

CHP’NİN TERÖRLE İLTİSAKI…

Ulaş Demiray
Ulaş Demiray
  • 02.05.2023

AKP 2001 yılında 3Y sloganı ile yola çıktı, umut verdi, inandırdı ve seçimi kazandı.. Nedir 3Y dediğimiz bu sloganın içeriği? YOKSULLUKLAR- YASAKLAR ve YOLSUZLUKLAR… AKP’nin o günkü önderleri bu kavramları ülke gündeminden çıkaracaklarını vaat ettiler ve seçildiler. Bunda başarılı oldular mı? Ben buna bugün EVET diyebilecek, yalan söylemeyi günah bilen gerçek bir MÜSLÜMAN AKP’li arıyorum. Çünkü Ülkemiz bu konularda zirvelerde koşuyor, rekorlar kırıyor. Üstelik YALAN üretmekteki ustalıkları ile birlikte Y sayısı bugün dörde çıkmış ama hala birileri bu gelinen noktayı içine sindirebiliyor ve “Reis de Reis!” diye inat etmeye devam ediyor.

***

YALAN’ı o kadar utanmazca, fütursuzca, hiç yüzleri kızarmadan söylüyorlar ki “Yahu buna kim inanır?” diye düşünüyorsunuz ama Enez’de bile, akıllı sandığımız insanlardan bunlara inanalar ve bunu savunanlar, paylaşanlar var ki cehaletin ne kadar büyük bir düşman olduğunu bir kez daha anlayabiliyorsunuz. Günün egemenleri tarafından pervasızca kullanılan cehaletin ne kadar kullanışlı olduğunu görerek bazen insan olduğunuzdan utanıyorsunuz..

***

Bu yalanların en şerefsizi CHP’nin terörle iş birliği, ya da ortaklık yaptığı gibi iddialar… Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar konusunda ağızlarını açamaz, kendilerini savunamaz hale gelenlerin bu seçim propaganda sürecinde buldukları çare bu utanmaca yalanlar ve iftiralar. Müslüman olmak eğer İslamiyet’in amacına inanmak ve kurallarına uymaksa yalan söylemeyeceksin, yalana iltifat etmeyeceksin, paylaşmayacaksın.

***

Örneğin Müslümansan, insansan, yalana karşı isen CHP’yi terörle, teröristle, mafya ile, suç örgütleri ile, PKK ile, FETÖ ile yan yana göstermeyeceksin. Gösteremezsin. Çünkü CHP’nin 100 yıllık tarihinde terör her zaman lanetlenmiştir. Tarihi boyunca CHP’nin terörle işbirliğine dair tek bir örnek bile bulamazsınız. Eğer gerçekten terör konusunda hassasiyetiniz varsa bunu CUMHUR İttifakı içerisinde yer alan bazı partilerin, hem de yakın tarihlerinden örneklerde görebilirsiniz. Çünkü bunlar hepimizin canlı olarak gözümüzün önünde yaşandı. Kimlerin FETÖ ile paralel olarak bu ülkeyi yönettiğini, kimlerin mafyaya kol kanat gerdiğini, Konca Kuriş’i, Gaffar Okkan’ı kimlerin öldürdüğünü bilmeyeniniz var mı? “Yok böyle bir şey !” diyebiliyor musunuz? PKK eylemleri, ihaneti, örneğin bir FETÖ terörünün ihaneti yanında çok hafif kalır. At gözlüklerinizi çıkarın, terörist kimmiş? Anlayın…

***

Bunları biliyor da bilmezlikten geliyorsanız, umursamıyorsanız, havaya bakıp ıslık çalıyorsanız ve hala “Ben Müslümanım” diyorsanız, utanmıyorsanız, ihanet içerisindesiniz demektir. Kaldı ki sizin bu yalanlarınız, ve İslamiyet’i saptırarak, alet ederek kurduğunuz rant sistemi sayesinde Müslümanlık da tartışılır hale geldi. Deist, ataist akımlar hızla yükseldi. Yani İslam dinine de ihanet içerisindesiniz..

***

Hep soracağım ama unutuyorum; AKP seçim bildiresinde “İstanbul Kanalı” var da ben mi duymadım? Hâlâ “Vaz geçmedik” diyorlar mı?

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ