Reklam
Reklam

ÇAKIR: “BAYRAM ALIŞVERİŞLERİ ESNAFIMIZIN CAN SUYU OLACAK”

ÇAKIR: “BAYRAM ALIŞVERİŞLERİ ESNAFIMIZIN CAN SUYU OLACAK”
  • 05.04.2024
Reklam

Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkan Vekili Mustafa Çakır, ekonomik açıdan zor günler geçiren esnafın, Ramazan Bayramı’ndan umutlu olduğunu bildirdi.

Yazılı açıklamada bulunan Mustafa Çakır şunları ifade etti: “Esnaflarımız zor günler geçiriyor. Tek tesellisi bu sene bayram tatilinin de 9 gün olması ve havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte, zor günler geçiren esnafımız bu bayramdan çok umutlu. Bayram alışverişi ile piyasanın canlanmasını dört gözle bekleyen esnaflarımız bayram hazırlıklarını tamamladı. Bayram 9 gün olması sebebiyle şehirlerarası yolculuk artacak, Keşan’ımızda piyasa canlanacaktır. Hatta yazlıklarımıza ve sahillerimize gidenler olacaktır. Vatandaşlarımıza sesleniyoruz bayramlık, ikramlık, hediyelik, taze meyve ve sebzelerinizi, bakkalından, kuruyemişçinden, kasabından, manavından,  Trakya’nın en büyük halk pazarımız olan pazarcı esnaflarımızdan yapın. Bayramda ailesini ve sevdiklerini ziyaret edecek vatandaşlarımız, esnaflarımızdan alış veriş yaparak ekomiye katkı sağlayacak hem de esnaflarımızın yüzünün gülmesine vesile olacaktır. Esnaflarımız kıymetli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için gün sayıyor, Bayramlar esnafımız için sevinç kaynağıdır. Bayram alışverişleri esnafımızın can suyu olacaktır. Bayram alışverişlerinin adresi her zaman mahalle esnafı olmalı, çünkü esnafımız kendi yemediği ürünü müşterisine yedirmez ve satmaz.

Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle… Ramazan Bayramının milletimize, İslâm âlemine, değerli hemşerilerimize ve kıymetli Esnaflarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.”

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ