Reklam
Reklam

BÜYÜKLER DE YARIŞTI, KÜÇÜKLER DE…

BÜYÜKLER DE YARIŞTI, KÜÇÜKLER DE…
  • 05.06.2024
Reklam

Bugün başlayan ‘Keşan Tarım ve Hayvancılık, Gıda, Sanayi, Otomotiv ve İş Makineleri Fuarı’ kapsamında, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar arasında yarışmalar düzenlendi.

Keşan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazar Yeri’nde gerçekleşen program, saat 10.30 sıralarında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa, protokolün yanı sıra üreticiler de katıldı.

Açış konuşmasını yapan Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, fuarın bölge adına fayda sağlayacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Necmi Kaymaz, on gün içerisinde fuarı düzenlediklerinin altını çizerek “Birlik, beraberlik içerisinde olunca her şey çok güzel oluyor. Emeği geçenlere ve programımıza katılanlara teşekkür ediyorum..” dedi.

Diğer protokol üyelerinin konuşmalarıyla süren programda daha sonra yarışmalara geçildi.

Yarışmaların jüri üyeliklerini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İhsan Soysal, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyo Mühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Kök, Keşan Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Görevlisi Hikmet Titrek, Öğretim Üyesi Hatice Ayyıldız ve Keşan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Veteriner Hekimi İsmail Çelebi yaptı.

Etkinliklerde, küçükbaş ve büyükbaş hayvan güzellik, koyun kırpma, oğlak yeme, ağır abiler yarışıyor ve teke yakalama yarışmaları gerçekleştirildi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ