Reklam
Reklam

YALÇIN: “AMACIMIZ, TEMİZ BİR TOPLUM YARATMAK”

YALÇIN: “AMACIMIZ, TEMİZ BİR TOPLUM YARATMAK”
  • 27.06.2024
Reklam

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Keşan merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, bazı konular üzerinde görüşme yaptı. Polis ve muhtar işbirliğinde, bazı sorunların üstesinden gelinebileceğini dile getiren Yalçın, “En büyük sorunumuz uyuşturucudur.” dedi.

Keşan Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 10.30’da başlayan toplantıya; Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Keşan merkez mahalle muhtarları ile komiserler ve polis memurları katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Yalçın, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yaptıkları ve planladıkları çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi.

Mustafa Yalçın’ın verdiği bilgilerin ardından, muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirerek, çözüm noktasında iş birliğine değindi.

MOTOSİKLETLERDE KASK KULLANIMI…

Polis ve muhtarlar arasındaki iletişimin daha sağlıklı olması adına bu tür toplantıların sık yapılması gerektiği yönünde ortak görüş alışverişinde bulunulurken, yaşanan sorunların çözümü noktasındaki işbirliğine de dikkat çekildi.

Özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda muhtarlar ile yapılacak işbirliğinin, gençlerin geleceğini kurtarmada çok büyük bir etken olacağını söyleyen Yalçın, amacın, temiz bir toplum yaratmak olduğunu vurguladı.

Keşan’daki asayiş olaylarının sayılarında yaşanan düşüşe de değinen Mustafa Yalçın, kasksız motosiklet kullanımının önüne geçmek için çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.

Kask kullanımının yayılması için sadece cezai işlem değil, çeşitli çalışmaların ve uygulamaların da gerçekleştirildiği bilgisini muhtarlar ile paylaşan Yalçın, kaskın hayat kurtardığı gerçeğini her kesime aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ