Reklam
Reklam

MEMLEKETLERİ ORDU’DA TOPRAĞA VERİLDİLER

MEMLEKETLERİ ORDU’DA TOPRAĞA VERİLDİLER
  • 04.07.2024
Reklam

Keşan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu baba, oğlu ve yeğen, Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde toprağa verildi.

Keşan’da 2 Temmuz’da meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.

Kaza, saat 07.20 sıralarında Keşan-Gelibolu karayolunda meydana gelmişti.

Gelibolu yönünden Keşan istikametine seyreden Mustafa Karayiğit yönetimindeki 52 ADS 569 plakalı kapalı kamyon, Keşan Devlet Hastanesi yakınlarında, aynı istikamette seyreden Saim Koca (68) yönetimindeki 22 ACP 663 plakalı traktörün buğday yüklü römorkuna arkadan çarptı.

Kazada, İzzetiye Mahallesi’nden olduğu öğrenilen traktör sürücüsü yaralanırken, kamyonda bulunan şoför Mustafa Karayiğit ile Beytullah Karayiğit ve Emir Karayiğit hayatını kaybetti.

MEMLEKETLERİ ORDU’DA TOPRAĞA VERİLDİLER

Karayiğit ailesinin cenazeleri, Keşan Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Ordu’nun Çaybaşı ilçesine getirildi. Cenaze törenine aile ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

İl Müftüsü İsmail Çiçek‘in kıldırdığı cenaze namazının ardından cenazeler aile aynı mahalledeki kabristanlığına defnedildi.

Aynı zamanda hayatını kaybedenlerin akrabası olan Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit de törene katılarak taziyeleri kabul etti.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ