Reklam
Reklam

“20 SENEDİR BELEDİYELER KISIRLAŞTIRMA YAPMAZ VE HAYVANLAR ÇOĞALIRKEN AKLINIZ NEREDEYDİ?”

“20 SENEDİR BELEDİYELER KISIRLAŞTIRMA YAPMAZ VE HAYVANLAR ÇOĞALIRKEN AKLINIZ NEREDEYDİ?”
  • 15.07.2024
Reklam

TBMM gündemine getirilen ve çeşitli kılıflara uydurularak sokak hayvanlarının öldürülmesine olanak veren yasayı protesto etmek amacıyla tüm yurtta eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasına Enez’de de ilgi büyük oldu.

Her ne kadar Enez yerli halkından yeterli  katılım olmasa da, sıcağa rağmen Enez merkez ve köylerindeki sahil sakinlerinin ve özellikle kadınların ilgi gösterdiği ve katıldığı basın bildirisinin okunması canlı olarak yayınlandı.

AK Parti’nin getirdiği bu yasaya diğer partiler gibi CHP’li belediyelerin de yeterli tepkiyi göstermemesi, özellikle de Enez’de parti yönetiminden ve Belediye Meclisi üyelerinden bu etkinliğe hiç katılımın olmaması dikkat çekti. Bilindiği gibi sokak hayvanları açısından Enez Trakya’nın en sorunlu kasabası. Belediye Başkanı’nın kısırlaştırma konusundaki isteksizliği ve başarısızlığı ile bu sorun daha da  çok katlanarak büyüyor.

İktidar partisine “20 senedir belediyeler kısırlaştırma yapmaz ve hayvanlar çoğalırken aklınız neredeydiniz?” diye soran hayvanseverler, bildirinin okunmasından sonra alkışlarla protestolarını sürdürerek dağıldı.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ