Reklam
Reklam

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI
  • 16.07.2024
Reklam

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı, tüm ülke genelinde olduğu gibi dün Keşan’da da gerçekleştirildi.

Keşan Kaymakamlığı tarafından, 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program, Asri Mezarlık’taki şehitliklerin ziyaret edilmesiyle başladı.

Saat 10.00’da başlayan programa; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Akgül, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Program, dua yapılmasının ardından, şehitliklere karanfil bırakılması ile sona erdi.

Gün boyu süren programların ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle gerçekleştirilen kortej yürüyüşü de saat 21.00’de, Kent Müzesi önünden başladı.

Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı’na gelen kortejde bulunanlar, buradaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı’nı okudu. Kurulan sahne önünde devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz yaptı.

Yılmaz’ın yaptığı konuşmanın ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabıyla devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, sinevizyon gösterisiyle devam eden programda, Müftülük İlahi Korosu sahne aldı.

Program, sorunsuz bir şekilde sona erdi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ