Reklam
Reklam

GÜREL: “TREDAŞ YÖNETİMİ VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

GÜREL: “TREDAŞ YÖNETİMİ VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”
  • 19.07.2024
Reklam

S.S. Keşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Gürel, Tepe Mezarlık ile sanayi arasındaki karanlık kalan yolun, TREDAŞ ile yaptıkları görüşmeler sonucu aydınlatıldığını bildirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sanayi sitesi ile KKSS Tepe Mezarlık arasında ve akşamları aydınlatma olmaması ile ilgili yaşanan sorunu çözmek için harekete geçen kooperatif yönetimi, sorunu çözüme kavuşturdu.

Kooperatif Başkanı Gürel, işyerlerinin güvenliği için uzun süredir aydınlatma ile ilgili sorunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Esnaflarımızın can ve mal güvenliklerini sağlayıcı önlemler alma ve sorunlarına çözüm üretmek için yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda aydınlatma sorunu yaşanan bölgede, aydınlatma direklerinin monte edileceği yerleri belirledik ve altyapısını hazırladık. TREDAŞ ekipleri de gereken çalışmayı yaparak, bu bölgenin aydınlanması sağlandı. Esnaflarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında yapılan bu çalışmalara destek veren TREDAŞ yönetimi ve personeline teşekkür ederiz.” dedi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ