Reklam
Reklam

“DÜNYA LİDERİYLE BİRLİKTE YOL YÜRÜMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

“DÜNYA LİDERİYLE BİRLİKTE YOL YÜRÜMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”
  • 13.08.2024
Reklam

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Adnan Vural, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti’nin temel değerlerine ve ilkelerine bağlı kalarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ VE ETMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Vural, AK Parti’nin, Cumhuriyet’in 100. yıldönümünü ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla taçlandırdığını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla taçlandıran, AK Parti’mizin 23. kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Milletin umudu olarak yine milletin sinesinden, 14 Ağustos 2001’de doğan AK Parti’miz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ilk günkü gibi millete hizmet etmek amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.” dedi.

“DÜNYA LİDERİYLE BİRLİKTE YOL YÜRÜMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Adnan Vural, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkeyi her alanda daha ileriye taşıma hedefiyle çıktıkları yolda, sayısız başarılara imza attıklarının altını çizerek şunları söyledi: “AK Parti teşkilatı olarak vatanına aşık, millete hizmetkâr bir dünya lideriyle birlikte yol yürümenin gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızla ülkemiz için mücadele etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte nice başarılı yıllar dilerken, bugüne kadar partimiz için emek vermiş, alın teri dökmüş tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, bu hizmet sürecinde yaşamlarını yitirenleri rahmetle anıyorum.”

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ