Reklam
Reklam

PEKDEMİR: “AZ KONUŞUP, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

PEKDEMİR: “AZ KONUŞUP, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
  • 19.08.2024
Reklam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na atanan Savaş Pekdemir, bugün düzenlenen törenle Gürcan Kılınç’tan görevi devraldı.

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı binasındaki düzenlenen ve saat 14.00 sıralarında başlayan törene; AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkan yardımcıları Adnan Vural ve Nehir Gergin, iki dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Gürcan Kılınç, AK Parti Keşan Gençlik Kolları Başkanı İsa Vural, AK Parti Keşan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın ile partinin seçilmişleri ve partiler.

GÜRCAN KILINÇ…

İlk olarak konuşan ve AK Parti’nin 23 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkeye hizmetler ettiğini dile getiren Gürcan Kılınç, “Hizmet etmeye de devam edecek. Edirne Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal önderliğinde Keşan’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Teşkilatlar esastır. Yeni atanan İlçe Başkanımız Savaş Pekdemir’i tebrik ediyorum. Teşkilatlarımızla güçlü bir şekilde yeni yönetim ve yapılanmayla İlçe Başkanımız Savaş Pekdemir ile gönülden çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak biz bir aileyiz. Hepimiz için hayırlı olsun.” dedi.

SAVAŞ PEKDEMİR…

Daha sonra söz alan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Savaş Pekdemir de şunları ifade etti: “Bu değerli görevi bana layık gören en başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Edirne Koordinatörümüz Seda Gören Bölek vekilimize, Milletvekilimiz, ablamız Fatma Aksal’a ve İl Başkanımız Belgin İba’ya ayrıca gönülden teşekkür ederim. Bugün birlik olma günü, bugün birlikte hareket etme günü. Keşan’ımız ve partimiz için çıktığımız bu yolda Allah bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Bugüne kadar partimize emek vermiş tüm ilçe başkanları ve yöneticilerine şükranlarımı sunar teşekkür ederim.  Aramızda olmayan ebediyete intikal etmiş partimizde emeği olan geçmiş dönem ilçe başkanlarına ve yöneticilerine Allah’tan rahmet diler, mekanlarının cennet olmasını dilerim.

Bu yeni dönemde partimizi hedeflerimize ulaştırmak için durmadan çalışacağız. Aldığım bu bayrağı  daha da ilerilere taşımak için ilk günkü azim ve kararlılıkla hedefimize  koşacağız. Birlik ve beraberlik içinde saflarımızı sıklaştırarak Keşan’ımız için hizmet etmeye devam edeceğiz. Sen, ben tartışmalarına yer vermeden birlik ve beraberlik içinde olmanın gayreti içinde olacağız. Az konuşacağız, çok çalışacağız. Toplumun  her kesimleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Keşan’da davamız için en önde yürümeye ve inandığımız bu yolda durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız. Durmak yok, yola devam.”

FATMA AKSAL…

Devir teslim törenine katılan AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, İlçe Başkanı olarak atanan Savaş Pekdemir’e başarılar dileyerek, Gürcan Kılınç’a da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Aksal konuşmasında şunları söyledi: “Bir yanımda görevi devreden çok kıymetli İlçe Başkanım Gürcan Kılınç, bir yanımda görevi devralan kıymetli kardeşim  Savaş Pekdemir var. AK Parti’nin 22 yıldır iktidarda olmasının sırrı işte bu. Birlik, beraberlik içinde bir bayram havasında, sizin şahitliğinizde görevi devrediyoruz. AK Parti 23 yıl önce kurulurken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi. Gerçekten de Türkiye’de 23 yıldır hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Bu aziz millet de bize 22 yıldır iktidarda olma hakkı verdi. Daha nice 22 yıl bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim için en önemlisi davadır, görevlerimizi yerine getirmektir. Tabii ki bu süreçte makam ve mevkiiler değişebilir. Dönem dönem yorulduğumuz zamanlar oluyor. Dinlenmek istiyoruz. İnsanlar yeni yüzler görmek istiyor. Gürcan Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Beraber çok önemli seçimler geçirdik. Görevi süresince belediye seçimini kazandığımız dönem O’nun başkanlığına nasip oldu. Bayrağı kardeşimiz Savaş Pekdemir’e teslim ediyoruz. Partimiz kurulduğundan beri hep yanımızda mücadele etti. Bugün zaman o zaman kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı işlere vesile olmasını diliyorum. Türkiye genelinde çok önemli işlere imza attık. Keşan’da yaptığımız hizmetlerde Ağır Ceza Mahkemesi’nin gelmesi en büyük ve önemli işlerimizden biriydi. 30 yıllık bir hayaldi. Bu dönemde nasip oldu. Ağır Ceza, Keşan’ı bölgenin merkezi yapmak demektir. İlçemiz ticarette de siyasette de çok büyük rol oynayan bir konumda. Keşan’a çok güzel hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Yeni Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Fen Lisesi ve İnönü İlkokulumuz şuanki projelerimiz. Durmadan üreteceğiz. Gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Tekrardan Başkanımız Savaş Pekdemir’i tebrik ediyorum. Yönetimde görev alacak arkadaşlarımızı da şimdiden tebrik ediyorum. Gürcan Kılınç ve yönetimine şimdiye kadar yaptıkları tüm hizmetler için teşekkür ederim. Hep beraber birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ