Reklam
Reklam

SÜRÜCÜLER, KÖYLÜLER VE ÇİFTÇİLERDEN BÜYÜK TEPKİ

SÜRÜCÜLER, KÖYLÜLER VE ÇİFTÇİLERDEN BÜYÜK TEPKİ
  • 29.08.2024
Reklam

Keşan-Enez kara yolundaki genişletme çalışmalarının başlamasının ardından trafik akışının yönlendirildiği Büyükdoğanca-Kılıçköy arasındaki tali yolun asfaltlanması isteniyor.

Sürücülerin mecburi olarak kullandığı yolun bozuk ve tozlu olması nedeniyle tehlike yarattığını belirten vatandaşlar, “Devletimiz bu yolu asfaltlayamayacak kadar aciz mi? Bu çileyi çekmek zorunda mıyız?” diye sordu.

Ulaşımın sağlandığı köyler arasındaki bağlantı yolunun bozuk olmasının yanı sıra araçların geçişiyle birlikte kalkan tozdan da köylüler şikayetçi.

Araç trafiğinin yoğunlaştığı yoldan, her gün binlerce araç geçtiğini vurgulayan vatandaşlarla birlikte  çiftçiler de dert yandı. Ayçiçeği hasadının başladığı şu günlerde tarlalarına gitmek için kullandıkları bu yolun etrafında ekili ayçiçeklerin, toz ile kaplandığını söyleyen çiftçiler, sadece ayçiçeklerin değil kendilerinin de toza büründüğünü vurguladı.

Bu konuda Edirne Valiliği’ni ve Keşan Kaymakamlığı’nı göreve davet eden vatandaşlar, 3 km’lik sorun için yetkililerden çözüm beklediklerini belirtti.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ