Reklam
Reklam

AĞIRBASAN: “TÜRKİYE’NİN UMUDUYUZ”

AĞIRBASAN: “TÜRKİYE’NİN UMUDUYUZ”
  • 15.10.2024
Reklam

Türkiye siyasetine 2023 yılında adım atan Yerli ve Milli Parti’nin Edirne İl Kongresi, 14 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşti.

Kongrede konuşma yapan Edirne İl Başkanı Mesut Ağırbasan, “Genel Başkanımız Teoman Mutlu önderliğinde çıktığımız bu yolda, ideolojik olarak kendini yalnız hisseden tüm vatandaşlarımızı kucaklıyor, sağ-sol ayırımı yapmaksızın, milli ilkelerle yolumuza devam ediyoruz.  Buradan tüm Edirne’ye seslenmek istiyorum; bizler sizin sesiniz olarak buradayız ve kapımız herkese açık. YMP, herkesi eşit derecede gören ve kucaklayan bir partidir.

Edirne’de sırasıyla Merkez İlçe Kongremizi, Keşan İlçe Kongremizi, İpsala İlçe Kongremizi ve Uzunköprü İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Şu anda diğer ilçelerimizi de örgütledik, çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şu an gerçekleştireceğimiz Edirne İl Kongremizle beraber Edirne’de partimiz seçime girmeye hak kazanacak.” dedi.

“EKONOMİNİN ÇÖKMÜŞ OLDUĞUNU AKP’LİLER BİLE KABUL EDİYOR”

Emekli, işçi ve çiftçinin içinde bulunduğu sıkıntıları aktaran Ağırbasan, “Hatta borsacı bile zor durumda. Ekonomi öyle bir duruma geldi ki artık ekonominin çökmüş olduğunu AKP’liler bile kabul ediyor. Onlara oy veren kendi Üyeleri bile kabul ediyor. Bunu herkes farkında. Yapılan ankette halkın yüzde 25’inden fazlasının kararsız olduğu, ya partiyi ya da lideri beğenmediği ortaya çıktı. Yani insanlar değişim istiyor.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIZ”

Sözlerini “Bu parti artık iktidar olmaya geliyor, Türkiye’nin umudu olmaya geliyor.” diyerek sürdüren  Mesut Ağırbasan, şunları ifade etti: Teoman Mutlu Başkanımızın liderliğinde iktidar olmaya geliyoruz. Türkiye’nin umuduyuz, Türkiye’nin birleştirici gücü olacağız. Bize inanın, güvenin. Türkiye’mize kongremize hayırlı olsun.”

Kongrede daha sonra seçime geçildi. İl Başkanı Mesut Ağırbasan tek liste ile gidilen seçimde yeniden güven tazeledi.

İl Başkanı Mesut Ağırbasan önderliğindeki listede şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu: Ahmet Topaç, Volkan Tepe, Recep Togar, Volkan Makas, Ahmet Ağırbasan, Muhammet Emin Kaya.

Disiplin Kurulu: Murat Yıldız, Saadet Delen, Fikri Örken.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ