Reklam
Reklam

BAŞKAN ÖZCAN, MUHTARLAR GÜNÜ NEDENİYLE MUHTARLARA KAHVALTI VERDİ

BAŞKAN ÖZCAN, MUHTARLAR GÜNÜ NEDENİYLE MUHTARLARA KAHVALTI VERDİ
  • 18.10.2024
Reklam

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, bugün, mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Grabuna Restoran’da düzenlenen kahvaltıya; Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, Keşan mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.

Kahvaltı öncesinde söz alan Başkan Mehmet Özcan, “Mahalle ve köy muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz.” diyerek, şunları söyledi: “19 Ekim Muhtarlar Gününüz şimdiden kutlu olsun. El birliğiyle, çok zor olan işler kolay aşılıyor. Ben sadece Keşan içindeki muhtarlara değil; elimizden geldiğince ilçemiz sınırları içerisinde olan tüm muhtarlarımıza geçmişte el uzatmaya çalıştım. El ele, sırt sırta verdiğimizde problemlerimizin çoğunu aşarız. Gününüz kutlu olsun. İşbirliğine sebep olsun. Hepiniz sağlıklı ve iyi günleri olsun. Birliğimiz daim olsun.”   

  

Daha sonra Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik söz aldı. Konuşmasına, “Muhtarlarımız ve şahsım adına sizlere teşekkür ederim.” diyerek, başlayan Kemik, şunları söyledi: “Kıymetli başkanım, geçmiş yıllarda da kim giderse gitsin siyasi ayrım yapmadan muhtarlara kapılarını açtı ve açmaya da, devam edecek. Biz onun gözlerinden bu ışıltıyı görüyoruz ve biliyoruz. Tüm muhtarlarımız adına size teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından kahvaltıya geçildi.

Kahvaltının ardından program sona erdi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ