Reklam
Reklam

“ENGELLİLERE UMUT OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“ENGELLİLERE UMUT OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
  • 18.10.2024
Reklam

Hayırseverlerin destekleriyle alınan ve Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından Keşan’a gönderilen 20 tekerlekli sandalye, Keşan Engellileri Koruma Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Bugün Keşan’a gönderilen sandalyeler, saat 15.00’te Keşan Engellileri Koruma Derneği bürosu önünde gerçekleştirilen törenle telim alındı.

Programa; Engelsiz Yaşam Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mercan, Keşan Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Hüseyin Yavaş, CHP Keşan İlçe Başkanlığı yöneticileri, mahalle muhtarları, Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz ve dernek üyeleri katıldı.

Mustafa Mercan, şunları ifade etti: “Konserler düzenliyoruz, çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Bunlardan elde edilen gelirle de bu ürünleri alıyoruz. Bunları da ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Şu an getirdiklerimiz Almanya’dan gelenler. Yine ocak ayında büyük bir balomuz var. Üst düzey gerçekleştirilecek. Orada da çok büyük yardımlar bekliyoruz. O yardımlarla da engellilere umut olmaya çalışıyoruz. Burası benim memleketim. Önce buraya yardım getirdik. Bundan sonrası da olacak.”

Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz de yardımlarından dolayı Mustafa Mercan’a teşekkür etti.

Daha sonra tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere muhtarlara teslim edildi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ