Reklam
Reklam

4 NOLU MİNİBÜS HATTI CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEN GEÇECEK

4 NOLU MİNİBÜS HATTI CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEN GEÇECEK
  • 24.10.2024
Reklam

Keşan Devlet Hastanesi’ne ve Keşan Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne giden 4 Nolu şehiriçi minibüs hattının güzergahına Cumhuriyet Mahallesi de eklendi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muammer Gizlen’in, mahalle halkının Keşan Devlet Hastanesi’ne ulaşımını sağlayacak şehiriçi minibüs hattının mahallesinden geçmesi talebinin Keşan Belediye Meclisi’nde kabul görmesinin ardından, S.S. 25 No.lu Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yöneticileri de çalışma yaptı.

Muhtar Gizlen ve Kooperatif Başkanı Şükrü Konukçu, basın mensuplarına bilgi verdi. Gizlen, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların en büyük sorunlarından birinin, Keşan Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak bir minibüsün mahalle içerisinden geçmeyişi olduğunu ifade ederek, “Bu sorunun çözümü için Keşan Belediye Meclisi’ne dilekçe verdik. Sayın Belediye Başkanımız, meclis üyeleri, trafik komisyonu üyeleri ve S.S. 25 No.lu Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinin yardımları ile talebimiz kabul edildi. Kendilerine tek tek teşekkür ederiz. Artık bir minibüs hattının mahallemiz sınırlarından geçerek, hastaneye ulaşımın sağlanacak olması çok faydalı oldu.” dedi.

Şükrü Konukçu da faaliyette bulunan 4 No’lu hatta Cumhuriyet Mahallesi’nin eklendiği söyleyerek, “28 Ekim 2024 Pazartesi günü itibarıyla bu hattımız, Cumhuriyet Mahallemizde belirlenen güzergâhta hizmete başlayacak. 4 Nolu hat, her yarım saatte bir Atatürk Bulvarı üzerinden geçerek, Bendis, Keşan Devlet Hastanesi, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi, İstasyon Mahallesi güzergâhlarında hizmet verecek. Böylece ulaşım sorununu ortadan kaldırmış olduk. Bu hattımız hizmete, saat 07.10’da Keşan Devlet Hastanesi’nden başlayacak ve saat 19.00’da sona erecek. Talebe göre son sefer saatinde değişikliğe gidilebilir.” diye konuştu.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ