TUTUKLANAN 7 ŞÜPHELİ ARASINDA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ DE BULUNUYOR
İstanbul merkezli operasyonda yakalama kararı bulunan Saralar suç örgütünün önemli isimlerinden Turan Yıldırım’ın yurt dışına kaçırılmasında şüpheli bulunan, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Mehmet Deniz Karakurt ile ünlü şarkıcı Merve Özbey’in eşi Kenan Koçak’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı.
Hakkında yakalama kararı bulunan örgüt üyesi Turan Yıldırım‘ın yurt dışına kaçırılmasına yardım eden Ener Aktaş ve şarkıcı Merve Özbey‘in eşi Kenan Koçak ile 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Deniz Karakurt, komiser V.G. ile polis memurları O.B. ve A.Y, Gümrük Muhafaza memuru B.A. gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında ‘suçluyu kayırma’, ‘göçmen kaçakçılığı ve silahlı suç örgütüne yardım etme’ suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen 7 şüpheli tutuklandı.