Reklam
Reklam

14 MART TIP BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

14 MART TIP BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
  • 14.03.2025
Reklam

14 Mart Tıp Bayramı Keşan’da düzenlenen törenle kutlandı.

Saat 12.30’da başlayan tören, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Törene; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin, Keşan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Rıdvan İbrahim, Özel Keşan Hastanesi Başhekimi Dr. Tayyar Tavşanoğlu ile devlet ve özel sektördeki doktorlar, aile hekimleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Çelenklerin sunulmasının ardından törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Günü anlam ve öneminin belirten konuşmaları ise Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin ile Özel Keşan Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Uğur Özdağlı yaptı.

ÇETİN: “DOKTORLUK; ZOR VE YÜKÜ AĞIR BİR MESLEKTİR”

Çetin konuşmasına, 14 Mart Tıp Bayramı’nın tarihçesini anlatarak başladı.

Doktorluğun; zor ve yükü ağır bir meslek olduğunu ifade eden Hakan Çetin, “İşte sırtındaki bu ağır yüke ve sorumluluğa rağmen ayakta kalabilmektir doktor olmak. İyileştiren, yüz güldüren, sıhhatli bir hayat için deva üretmektir doktor olmak.” dedi.

Çetin konuşmasını 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak sonlandırdı.

ÖZDAĞLI, SAĞLIK SEKTÖRÜNDE YAŞANAN SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİ

Özdağlı da konuşmasında, sağlık sektöründe yaşanan sıkıntılara ve güçlüklere dikkat çekti.

Uğur Özdağlı, son dönemde sağlık sektöründe yapılan düzenlemelere de işaret ederek, özellikle aile hekimlerinin yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Özdağlı konuşmasını, Özel Keşan Hastanesi kurucularından merhum Op. Dr. Sebahattin Özakbaş ile merhum Dr. Vedat Serin’i anarak sonlandırdı.

Konuşmaların ardından tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ