Reklam
Reklam

KESİMHANEYE KURBAN HİSSEDARLARINDAN SADECE 1 KİŞİ GİREBİLECEK

KESİMHANEYE KURBAN HİSSEDARLARINDAN SADECE 1 KİŞİ GİREBİLECEK
  • 03.07.2020
Reklam

Keşan Kurban Hizmetleri Komisyonu, bugün yaptığı toplantıda, kurban kesimlerinde uygulanacak kararları aldı.

Keşan Kaymakamı Nuri Özder başkanlığında ve Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen komisyon toplantısı, saat 10.30 sıralarında başladı.

Toplantıya komisyon üyeleri; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yıldırır, Keşan İlçe  Müftüsü Mehmet Yiğit, Keşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Çetin, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden veteriner hekimi Erdoğan Demir ile Türkiye Diyanet Vakfı Keşan Temsilcisi İbrahim Kuş katıldı.

Toplantıda, özellikle COVİD-19 pandemisine karşı uygulanacak önlemler ele alındı ve bu konuda dikkat edilecek kurallar görüşüldü.

Keşan Ticaret Borsası işletmeciliğindeki Keşan Belediyesi Mezbahası’nda büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimiyle ilgili Ticaret Borsası tarafından yeteri kadar kasap görevlendirilmesi, hijyen, fiziki ve mesafe kurallarına azami derecede dikkat edilecek.

Keşan İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilecek din görevlileri de mezbahada hazır bulundurulacak.

Kurban sırası, 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 09.00’dan itibaren alınmaya başlanacağı ve sıra almak isteyenlerin Halkbank Keşan Şubesi’nde açılan 05000015 nolu hesaba büyükbaş kurbanlıklar için 400 TL, küçükbaş kurbanlıklar için de 100 TL yatıracağı bildirildi.

Toplu kesim için yer taleplerinin de 17 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılması gerektiği kararlaştırıldı.

COVİD-19 pandemisi nedeniyle de bu yıl büyükbaş hayvanların kesiminde temsilci olarak sadece bir kişinin kesimhaneye girmesine izin verileceği kararı alındı.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ