4, 6 VE 7 EYLÜL’DE 8’ER SAAT KESİNTİ YAPILACAK

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, Keşan bağlı Türkmen köyünde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle, elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Açıklamada kesintinin; 4, 6 ve 7 Eylül 2021 Cumartesi, Pazartesi ve Salı günleri 09.00-17.00 saatleri arasında Türkmen köyü ve özel müşterilere uygulanacağı belirtildi.
Kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması önerilen açıklamada; jeneratör kullanan abonelerin de kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları istendi.
Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyen aboneler, 186 numaralı telefon hattına başvurabilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI
YORUM YAZ