Reklam
Reklam

ÖZEL KEŞAN HASTANESİNDE BİR DOKTOR DAHA HİZMETE BAŞLIYOR

ÖZEL KEŞAN HASTANESİNDE BİR DOKTOR DAHA HİZMETE BAŞLIYOR
  • 28.12.2024
Reklam

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Aydın, 2 Ocak 2025 Perşembe günü Özel Keşan Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak.

19 Mayıs Tıp Fakültesi mezunu olan Aydın, uzmanlığını da aynı üniversitede tamamladı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gümüşhane Devlet Hastanesi, Özel Rich Hospital Hastanesi ve Özel Akdeniz Şifa Hastanesinde hizmet veren Op. Dr. Özgür Aydın, artık Keşan ve çevresindeki hastalara hizmet sunacak.

Op. Dr. Aydın; beyin, omurga ve omurilik tümörleri; bel ve boyun fıtığı başta olmak üzere her türlü omurga hastalıkları; Anevrizma (balonlaşma); Arteriovenöz malformasyon (AVM); Kavernom; doğumla birlikte ortaya çıkan sinir sisteminin oluşumu sırasında gelişen hastalıklar (meningomyelosel gibi); diğer çocukluk dönemi hastalıkları; hidrosefali; karpal tünel ve diğer sinir sıkışıklıkları; kafa, omurga ve omurilik yaralanmaları; beyin kanamaları ve bel fıtığı tedavilerinde ‘nokta atışı’ diye tabir edilen enjeksiyon uygulamaları yapıyor.

Randevu sistemiyle çalışacak olan Op. Dr. Aydın’a, 444 60 22 nolu telefondan veya www.kesanhastanesi.com adresinden randevu oluşturabilecek.

Özel Keşan Hastanesi yöneticileri, “Keşan ve çevresinde yaşayanların tüm branşlarda aradıkları hekime ulaşmaları için uzman kadro ile bütünleşip, hizmet sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ